Under högsäsong erbjuder Harrys möjligheten att dinera under några enstaka dagar i veckan.  
Främst för boende gäster men man kan även boka in sig som icke boende gäst.
Meny kan te sig så här,
 
En bruschetta på hembakat bröd med närodlade ekologiska tomater och basilika eller färska rödbetor mmmmmm
En citron pasta eller hemgjorda ravioli med ricotta och spenat eller en underbar penne med tomatsås och parmesan.
Kycklinglårfilé citron och vitlök eller lammfärsbiffar med feta. Nära lamm såklart.
Efter rätt Eaton mess med hemgjorda maränger med ibland hallon ibland smultron.
Har det varit trevligt så kan det bli en liten limoncello.
Välkomna
Menyn ändras lite beroende vad som finns
 
 
Platser måste reserveras i förväg.  Max 20 personer.  Med inspiration av Italien.
Hemalagad pasta med olika såser.  Melanzane ala parmigiana,  kykling på olika vis och någon god efterrätt med inspiration av omgivningens hallon tex. Närodlade grönsaker.