Välkomna till Harrys Home!

Harrys Hardware har alltid varit en livsstil för mig, säger Marianne Eriksson som startade Harrys Hardware 1991.
Det är förmodligen därför jag aldrig kunnat stänga igen, det faller sig för naturligt för mig, det här är ju mitt liv, Harrys får bara hänga med. Sedan har jag mina trogna kunder att tacka, de som följt med genom åren.

Jag har alltid hämtat mycket inspiration från de resor jag gjort under åren, fotat mycket för att komma ihåg alla intryck. Mina resväskor har alltid varit fyllda med tyger inför hemresan. Men många udda saker har också släpats hem från olika marknadsplatser världen över, som till exempel en fågelbur en och annan marmorskiva. Jag har alltid haft en förkärlek för gamla grejer, de fascinerar mig och då inte bara på ett ytligt plan utan historien bakom varje pryttel intresserar mig – hantverket och människorna bakom, vilka var de?

Nu är Harrys inte längre bara en livsstil som följer mig. Jag har länge drömt om att kunna erbjuda en kombinerad upplevelse av bädd & bad, kläder, inredning och mat, och har därför skapat en liten oas på Österlen där det är möjligt att hyra in sig på olika sätt, sova i sköna Harrys-lakan, njuta av frukost i en matsal i huset intill, ett korsvirkeshus där det även finns en butik med kläder och sängkläder från Harrys Hardware, och mycket annat.

 

Harrys Hardware har med andra ord utökat sin verksamhet och du är välkommen att besöka butiken, prata byggnadsvård och inredning, njuta av en kopp kaffe med tilltugg, eller boka en brunch, lunch eller söndagsmiddag för dig och dina vänner.

Obs! Vi är inte en restaurang, men tar gärna emot slutna sällskap.

Harrys miljöer lämpar sig också mycket bra för konferensgäster samt för dig som vill ha en workshop, bokcirkel, studiecirkel ...

 

Harrys B&B

Harrys B&B ligger i Norra Björstorp på Österlen i Skåne, en by vackert belägen vid Brösarps norra backar, med en närhet till andra sköna omgivningar såsom Brösarps södra backar och Haväng. Området erbjuder långa vandringsleder och du tar dig enkelt till fots eller med cykel hela vägen ner till havet och sandstränderna, via bregott-kossorna och hästarna på grönbete. Här blir djur och natur dina vänner.

Att leva och bo under Harrys ska fylla på dina sinnen, inte sina dem. Vi vill erbjuda dig en plats för återhämtning i form av vila eller aktivitet i inspirerande miljöer.
 
Det är möjligt att skräddarsy alternativ för mat och boende, som till exempel halv- eller helpension.
Harrys har nu en frukostmatsal i Gatehuset, en egen byggnad i nära anslutning till boendet. Där serveras frukost för våra boendegäster och lunch/brunch/middag efter överenskommelse.
 
Spettekakshuset
Huset totalrenoverades 2014 och står redo för dig som vill ha det egna hushållet (minst en vecka). Här finns utrymme för fyra personer (max fem med extra bädd). Husdjur är välkomna till Harrys.
Huset har en öppen planlösning och ett loft med ett gemensamt sovutrymme. Vedkaminen är husets mittpunkt som omges av det öppna köket och vardagsrummet där det finns plats att både äta tillsammans till bords och "hänga" i sköna möbler. Köket är fullt utrustat för den som gillar att laga mat. En egen liten altan finns för att sitta uppe sena sommarnätter eller inta frukosten tillsammans.
 
Spettekakshuset ligger på en bakgård med prunkade trädgård. På gården finns även hyresvärdens hus (huvudhuset) och ytterligare ett litet hus för uthyrning (Eremiten). Så, det är delad trädgård.
 
 

Eremiten
Vårt enda alternativ för singelboende. Här har du din egen lilla hydda.
Badrum finns i separat byggnad.


 

Enkelrum i huvudhuset
Enkelrummet ligger i huvudhuset med egen ingång, delad dusch och toalett.
Enkelrum/enkelsäng, skrivbord, byrå.

 

Nyhet! I Gatehuset hyr vi ut ett dubbelrum och loftet med 4-5 sängar, delat badrum och kök.

Dubbelrum på bottenvåning, en 140 cm säng. Delad ingång , delad dusch och toalett. Hylla fr förvaring.

Vinden. Smal trappa upp genom en gammal ombyggd garderob. 1 dubbelsäng, 2 enkelsängar  + en daybed.

 

 

 

Harrys B&B

​Norra Björstorp 708

​273 55 Brösarp