Harrys B&B

Harrys B&B ligger i Norra Björstorp på Österlen i Skåne, en by vackert belägen vid Brösarps norra backar, med en närhet till andra sköna omgivningar såsom Rigelejestrand, Haväng, Christinehof Slott eller Forsakar vattenfall. Området erbjuder långa vandringsleder och du tar dig enkelt till fots eller med cykel hela vägen ner till havet och sandstränderna, via bregott-kossorna och hästarna på grönbete. Här blir djur och natur dina vänner.

För dem som önskar kan man boka frukost korg, eller middag efter överenskommelse.
 
 
 
Spettekakshuset
 
Huset har en öppen planlösning med ett loft för fyra personer en dubbelsäng och två enkelsängar.Vedkaminen som är husets mittpunkt omges av det öppna köket samt vardagsrummet där det finns gott om plats att äta tillsammans till bords och "hänga" i sköna möbler. Köket är fullt utrustat för den som gillar att laga mat. En egen liten altan för att sitta uppe sena sommarnätter eller inta frukosten tillsammans.
 
Spettekakshuset ligger på en innergård med en prunkade trädgård om sommaren. På gården finns även hyresvärdens hus (huvudhuset) och ytterligare ett litet hus för uthyrning (Eremiten). Så, det är delad trädgård.
 
 

 

Eremiten
 

Vårt enda alternativ för singelboende, den krångliga tonåringen eller gammlefarfar som snarkar högt. Här har du din egen lilla hydda!
Badrum finns i separat byggnad.


 

 

Gatehuset 

Korsvirkehuset erbjuder bottenvåning med kök, vardagsrum samt dusch och toalett. Genom en gammal ombyggd garderob tar du dig upp på loft där det finns en dubbelsäng, två enkelsängar samt babysäng på förfrågan.

 

 

Nya boenden sommar 2024 "På änden" 

Ett enklare boende i "glamping" anda. Egen hydda med förbränningstoalett och utedusch.