Gatehuset är ett litet korsvirkeshus som ligger i nära anslutning till Harrys B&B och granne med Lokalföreningen i Norra Björstorp. Här samsas kläder, inredning, byggnadsvård, kafé och matsal för våra gäster. Under säsong finns också hemodlade grönsaker till försäljning. Vi har med andra ord allt möjligt, och nu även färger från Gysinge och deras populära Linoljesåpa. I ett eget hus intill Gatehuset ligger Studio Atila&Huss (läs mer under rubriken Studio Atila&Huss).
 
Under höst-vinter-vår är våra öppettider spontana ... Håll utkik här på hemsidan - ibland händer det saker utöver det vanliga. Hör gärna av dig om du vill komma förbi butiken.
 
I Gatehuset erbjuder vi olika tjänster, bland annat inredning och byggnadsvård. Ibland kan det vara överväldigande med nya projekt om det så handlar om att bygga ut, bygga nytt eller byta fönster på det gamla torpet. Här hjälper vi till med färgval och konstruktion, vi kan fungera som ett bollplank i processen eller ta ett större ansvar. Kanske är det så att du inte kan vara på plats för att du bor någon annanstans, lite för långt bort, men har köpt drömhuset på Österlen och ändå vill vara säker på att jobbet utförs enligt dina önskemål. Många vet väl hur svårt det kan vara – att vara på två platser samtidigt.Harrys Home ligger i Norra Björstorp på Österlen i Skåne, en by vackert benägen vid Brösarps norra backar.
 
För hjälp med inredning: läs mer under rubriken Inredningskonsult.
För mer information om konsultation kring byggnadsvård, kontakta oss på:marianne.eriksson.ab@icloud.com
 

Harrys Home
Norra Björstorp 801
273 55  Brösarp